Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

blumkedv

Sevroll Alfa fogó profil ezüst 2,7 m

A Sevroll Alfa profil a legkedveltebb tolóajtó fogó. Oldalról nútba fűzhető az ütköző kefecsík, hátul öntapadós a porzáró kefe.

Bruttó ár: 2395 Ft
raktaron.png
Cikkszám: T2.03

Ismertető

Sevroll termékAz Alfa fogó profil elegáns megjelenésével és mérsékelt árával méltán közkedvelt. Kecses, könnyed ívű vonalvezetése elegáns megjelenést ad a tolóajtónak.

Befűzős rövid-szőrű (ütköző) és öntapadós hosszú-szőrű (porzáró) kefecsíkokkal szerelhető. 18 mm-es betétre való fogó.

A fogó profil a tolóajtó függőleges élén végigfut, így merevíti a betétet. Különösen, ha több darabból áll a betét (osztott a tolóajtó) fontos ez, hogy egy síkban összefogja a különböző elemeket.

  • Anyag: alumínium
  • Felület: ezüst színű, eloxált   (az eloxálás javítja az alumínium felületét (keményebb felület) és megvédi a korróziótól)
  • Fogó profil hossza: 2,7 m

Szerelés

 Az Alfa fogó profil rugalmas anyaga erősen rászorul a 18 mm-es betétanyagra, így a legtöbb esetben nincs szükség további rögzítésre. Nagy súlyú, magas tolóajtóknál hátulról van lehetőség csavarozni, egy erre kialakított apró mélyedésben. 

A betétre gumikalapáccsal érdemes ráütni, az egyik végéről indulva, fokozatosan haladva előre.

Az oldalirányú ütköző kefét csak bele kell csúsztatni a fogó profil oldalán található nútba, majd ezt a nútot a profil két végén kissé összenyomni, (pl. kombinált fogóval) hogy a kefe ne csússzon ki. 
Érdemes az összes tolóajtó mindkét élét ellátni vele, mivel tompítja a tolóajtó ütközését a korpusz oldalhoz és elrejti a korpusz esetleges görbeségét.

A porfogó kefét csak az első sorban levő tolóajtóra kell felragasztani, ez a két pályán levő tolóajtók közti hézagot zárja le. Az Alfa fogó profil hátoldalára kell felragasztani.

Részletes szerelési útmutató és méretezés: Letöltés

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017