Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

blumkedv

TECHNO ruhalift 83/115

Jó minőségű, 10 kg teherbírású TECHNO ruhalift 83-115 cm korpuszhoz.

Bruttó ár: 7148 Ft
raktaron.png
Cikkszám: TCH83115

TECHNO ruhalift (83/115)

A TECHNO ruhaliftek a megbízható működéssel és masszív kialakítással az egyik legjobb ár-érték aranyú gardróbliftek a piacon. Kínai gyártmány - mégis jó minőségű mechanika.

Mire való a ruhalift?

A gardróbszekrények legjobb kihasználtságát a szekrény felső részében a vállfákra akasztott ruhákkal érhetjük el. Ezek elérése azonban nehézkes - fellépővel, létrával - amire biztonságos megoldást jelent a ruhalift. A ruhalift lehajtásával a magasan elhelyezett ruhadarabok kényelmes magasságba kerülnek így könnyedén hozzáférhetőek lesznek. A ruhalift csak tágasabb helyen alkalmazható, mert lehajtott állapotban körülbelül 60-70 cm szükséges a szekrény előtti részen,hogy a vállfákra tett ruhák kényelmesen elférjenek. A lehajtott szerkezet az alsó holtponton megáll. Amennyiben kis súlyú ruhákkal terheljük a liftet, célszerű visszahajtáskor a kezünkkel kísérni a fogantyút, hogy az fel ne csapódjon.

Hol használható?

A beépített tolóajtós szekrény közkedvelt kiegészítője. Akár gardróbszoba, tolóajtós beépített gardrób, tolóajtós szekrény belső terében elhelyezhető...

A ruhaliftek szélességi mérete állítható, így különböző méretű szekrényekben alkalmazhatók. Teherbírásuk lehetővé teszi ingek, öltönyök és kabátok tárolását egyaránt. 

Adatok: 

  • Származási hely: Kína
  • Teherbírás: 10 kg
  • Méret: 83-115 cm (állítható)
  • Szín: fekete/króm
  • Anyag: acél/műanyag
  • masszív, állóházas kialakítás

 

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017