Közlemény: Átmenetileg a Trans-o-flex csomagok kézbesítésében akár 3-4 nap csúszás is lehet, a központi raktárukban levő problémák miatt.

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

Gardrób tolóajtó vasalatok Sevroll tolóajtó vasalatok


Sevroll Gardrób tolóajtós bútor

Gardrób tolóajtós bútor

A gardrób tolóajtós bútorok nagy előnye az optimális helykihasználás. A tolóajtó elhúzásával minden irányban látható és hozzáférhető a szekrény tartalma. Általában a gardrób tolóajtók magassága a helyiség mennyezetéig ér. Természetesen lehetőség van ennél alacsonyabb tolóajtós bútorok használatára is. Felhasználási területe rendkívül sokrétű: elhelyezhető a hálószobában, nappaliban és irodában is!


Sevroll íves osztású tükrös tolóajtós bútor

Egyedi mintázatú tolóajtó

A tolóajtó betétje bútorlap, fa, tükör és üveg lehet. Ezek kombinálhatóak osztott tolóajtóban.
Az osztás elrendezése a megrendelő fantáziája szerinti - lehetőség van íves vagy akár kör alakú elemek létrehozására is! Az egyedi osztás illetve a betét mintája illeszkedik a szobabelsőhöz.
A tolóajtó szélessége a bútor méretétől függ, széles bútor esetén ajánlott több (három-négy) tolóajtó tervezése.
Ezüst és pezsgő színű alumínium profilokból lehet választani a szép hatás eléréséhez. Többféle kialakítású fogó, sín és osztóprofil kapható a tolóajtókhoz, ezek nagyban hozzájárulnak a tolóajtós bútor kinézetéhez.

Vasalatok

A Sevroll tolóajtós vasalatok professzionális működéssel és hosszú élettartammal sokáig örömet adnak használat közben. A görgők csapágyazottak, így az ajtó csendesen gördül. A fogó, sín és kiegészítő profilok többsége eloxált alumínium, mely nem korrodál.

Betétvastagság

Alapvetően kétféle vastagságú betéthez való rendszer van:

  • 18 mm-es betéthez gardrób tolóajtós vasalatok
    A tolóajtó betétje 18 mm-es bútorlap vagy 3 mm-es tükör + 16 mm-es bútorlap. Mérsékelt árak, viszont a vastagság miatt a tolóajtók kissé nehezek.
  • 10 mm-es betéthez gardrób tolóajtós vasalatok
    A tolóajtó betétje 10 mm-es bútorlap vagy átalakító gumiprofillal 4 mm-es tükör vagy üveg. Keretjellegű tolóajtók, alsó és felső víszintes profil fogja össze a fogókat. Némileg drágább vasalatok, mit a 18-as rendszer elemei, viszont könnyű a tolóajtó.

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017