Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

Sevroll tolóajtó vasalatok Függesztett térelválasztó
tolóajtó vasalatok


Sevroll függesztett térelválasztó tolóajtó üvegbetéttel

Függesztett térelválasztó tolóajtó

A függesztett térelválasztó tolóajtó a hagyományos nyílóajtó helytakarékos alternatívája. Mivel felső függesztésű görgőkön fut a tolóajtó, így nincs szükség alsó sínre, mely akadályozza a közlekedést.
Fal előtt vagy a falban futhat a tolóajtó. A hagyományos nyílóajtóval szemben nincs ajtócsapkodás, a csapágyazott görgőkön a tolóajtó halkan gördül.

Alól egy műanyag megvezető elem vezeti meg a tolóajtót, ami nem látható, az alsó vízszintes elemben van rejtve.


Sevroll függesztett térelválasztó tolóajtó fa osztással

Egyedi tolóajtók

A tolóajtó betétje bútorlap, fa, tükör és üveg lehet. Ezek kombinálhatóak különböző mintázatban, a megrendelő fantáziája szerint. Ideális megoldás otthonában vagy céges irodák közt is.
Ezüst és pezsgő színű alumínium profilokból lehet választani a szép hatás eléréséhez. Többféle kialakítású fogó, sín és osztóprofil kapható a térelválasztó tolóajtókhoz, melyek nagyban hozzájárulnak a kinézethez.

Vasalatok

A Sevroll tolóajtós vasalatok professzionális működéssel és hosszú élettartammal sokáig örömet adnak használat közben. A görgők csapágyazottak, így az ajtó csendesen gördül. A fogó, sín és kiegészítő profilok többsége eloxált alumínium, mely nem korrodál.

Betétvastagság

Alapvetően kétféle vastagságú betéthez való rendszer van:


A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017