Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

Sevroll tolóajtó vasalatokCsuklóajtó vasalatok

(harmonika ajtó)


Sevroll Csuklóajtós szekrény

Csuklóajtós bútor

A csuklóajtós bútor tartalma egy mozdulattal láthatóvá tehető, mivel az ajtólapok harmonikaszerűen összecsukódnak. A tolóajtóval szemben itt szinte a teljes felület elérhető (míg a tolóajtónál legalább egy ajtó mindig takar). A csuklóajtó két szárnyból áll. Egy szekrényen lehet négy szárnyas csuklóajtó is, ebben az esetben két-két szárny nyílik kétfele. 
A csuklóajtó oldalfal felöli szárnya egy ponton rögzítetten fordul, a másik szárny függesztett görgőmechanikán fut.


Egyedi mintázatú csuklóajtóSevroll csuklóajtó vízszintesen osztott betéttel

A csuklóajtó betétje bútorlap, fa, tükör és üveg lehet. Ezek kombinálhatóak osztott csuklóajtóban.
Az osztás elrendezése a megrendelő fantáziája szerinti - lehetőség van íves vagy akár kör alakú elemek létrehozására is!
Ezüst és pezsgő színű alumínium profilokból lehet választani a szép hatás eléréséhez. Többféle kialakítású fogó, sín és osztóprofil kapható a csuklóajtókhoz, ezek nagyban hozzájárulnak a bútor kinézetéhez.

Vasalatok

A Sevroll csuklóajtós vasalatok professzionális működéssel és hosszú élettartammal sokáig örömet adnak használat közben. A görgők csapágyazottak, így az ajtó csendesen gördül. A fogó, sín és kiegészítő profilok többsége eloxált alumínium, mely nem korrodál.

Betétvastagság

Alapvetően kétféle vastagságú betéthez való rendszer van:

  • 18-40 mm-es betéthez csuklóajtós vasalatok
    A csuklóajtó betétje 18 mm-es bútorlap vagy 3 mm-es tükör + 16 mm-es bútorlap. Fogó profil nélkül az ajtólap vastagsága akár 40 mm is lehet. Mérsékelt árak, de a vastagság miatt az ajtók kissé nehezek.
  • 10 mm-es betéthez csuklóajtós vasalatok
    A csuklóajtó betétje 10 mm-es bútorlap vagy átalakító gumiprofillal 4 mm-es tükör vagy üveg. Keretjellegű ajtók, alsó és felső víszintes profil fogja össze a fogókat. Némileg drágább vasalatok, mint a 18-as rendszer elemei, viszont könnyű az ajtó.

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017