Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

GARDRÓB tolóajtó vasalatok

Sevroll tolóajtós gardrób bútor irodábanA gardrób tolóajtós bútorok nagy előnye az optimális helykihasználás. A tolóajtó elhúzásával minden irányban látható és hozzáférhető a szekrény tartalma. Általában a gardrób tolóajtók magassága a helyiség mennyezetéig ér.
Tovább...


FÜGGESZTETT (Térelválasztó) tolóajtó vasalatok

Sevroll függesztett térelválasztó tolóajtóA függesztett térelválasztó tolóajtó a hagyományos nyílóajtó helytakarékos alternatívája. Mivel felső függesztésű görgőkön fut a tolóajtó, így nincs szükség alsó sínre, mely akadályozza a közlekedést.
Tovább...


CSUKLÓAJTÓ vasalatok

Sevroll csuklóajtós bútor nappaliban A csuklóajtós bútor tartalma egy mozdulattal láthatóvá tehető, mivel az ajtólapok harmonikaszerűen összecsukódnak. A tolóajtóval szemben itt szinte a teljes felület elérhető. A csuklóajtó két szárnyból áll.
Tovább...


Sevroll tolóajtó vasalatokSevroll vasalatok

SEVROLL gardrób tolóajtó vasalatok közismert, magas minőségű szerelvények, melyek biztosítják a hosszú élettartamot, a kifogástalan működést és az elégedett ügyfeleket. A SEVROLL tolóajtó vasalatok előnye nem csak az eredeti design, a kiváló mechanika, hanem a jó ergonómia és a könnyű szerelés is. A magas minőség ellenére ezek a vasalatok elérhető árakon kaphatók nálunk - raktárkészletről!


Laguna tolóajtó vasalatokLaguna vasalatok

Laguna tolóajtó vasalatok olyan szerelvények, melyek alacsony áron, jó minőségben kaphatók. Jelenleg a Laguna felső függesztésű tolóajtó szerelvényeit forgalmazzuk, melyek hosszú idő óta, jól bevált technológiával rendelkeznek. Ezek raktárkészletről kaphatók.


Valcomp tolóajtó vasalatokValcomp vasalatok

VALCOMP tolóajtó vasalatok igazi nagy igénybevételnek is megfelelnek! Nagy teherbírású függesztett tolóajtó szerelvényeit forgalmazzuk. A gondos tervezés eredménye a hosszú élettartam és a csendes működés. Raktárkészletről elérhetőek.Több éves tapasztalattal rendelkezünk, szívesen adunk szakmai segítséget, ha a szereléssel kérdése, problémája adódik. A vasalatokat kérésre akár méretre is vágjuk.

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017