Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

Tandembox Antaro fiókokMinőségi Blum bútorvasalatok


Blum Tandembox Antaro fiók

A Tandembox Antaro duplafalú fém kávás fiókvasalat, mely teljes kihúzású sínen, halkan és finoman gördül. Hosszú élettartam, könnyű szerelés! A fiók beépített BLUMOTION fékkel csillapított, így nem lehet hangosan becsapni! Gyönyörű design, többféle magasságú kávával és magasító korláttal, fém- vagy üvegoldallal.
Tovább: Blum Tandembox szettek


Gyönyörű, új design - üvegoldalTandembox Antaro fiók üvegoldallal

Átlátszó, szatén vagy fémoldallal egészíthetők ki a D magas Tandembox Antaro fiókok. A finoman megmunkált, polírozott élű üvegek vagy a színazonos fémoldalak harmonikus kiegészítői a fióknak. Lehetőség van egyedi fa, plexi vagy más
8 mm-es betét használatára is.
A betét a fiókkáva és az oldalmagasító korlát közé pattintható be, az előlap beállítása után.


Teljes kihúzás - jó hozzáférésTandembox Antaro fiók - teljes kihúzás

Az összes Tandembox fiók teljes kihúzású.
A teljes kihúzás miatt könnyen kiemelhetőek a tányérok, az edények és más nagyméretű elemek is a fiókból. Egyszerűen és gyorsan áttekinthető a fiók tartalma. 
A teljesen kihúzott fiók is stabil a profi korpuszsínnek köszönhetően.


ORGA-LINE belső osztásTandembox Antaro fiók ORGA-LINE belső osztással

Az ORGA-LINE belső osztásrendszer az evőeszközök és más kisebb konyhai eszközök tárolására szolgál. Ideálisan elkülöníti egymástól a különféle elemeket. Könnyen átvariálhatók és egyszerűen kiemelhetők a rekeszek. (pl. asztalterítésnél az evőeszközök...)
Rozsdamentes anyagból készültek, így mosogatógépben is moshatók.


Belső fiókTandembox Antaro belső fiók

A Tandembox Antaro belső fiókok az egységes bútorosztás miatt nagy előlappal szerelt alacsony frontkihúzású fiókok felett használhatók vagy kamraszekrényben, nyílóajtóval. Az belső fiók csak előlapjában különbözik a hagyományos, frontkihúzású fiókoktól. Az előlap színazonos, méretre vágható alumínium elemből és esetleg keresztkorlátból áll.


Frontkihúzású fiók szerelése Frontkihúzású Tandembox Antaro fiók szerelési videója

A Tandembox Antaro fiókok szerelése egyszerű és gyors. A méretre szabott bútorlapok csavarral rögzíthetők a szerelvényekhez. Az előlaprögzítő és a hátfalrögzítő bepattintható a fiókkávába.
Nézze meg a jobboldali összeszerelési videót! Ha bármilyen kérdése van az összeszereléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!


Belső fiók szereléseTandembox Antaro belső fiók szerelési videó

A belső fiók szerelése csak az előlapnál más. Az alumínium előlap méretre vágható (a keresztkorlát is), majd a belső előlaprögzítőhöz csavarral lehet rögzíteni. (a belső előlaprögzítőhöz mellékelve vannak az előlaphoz való csavarok) Ezután egyszerűen felpattintható a fiókkávára. Nézze meg a jobboldali összeszerelési videót!


Üvegoldal, betét beszereléseÜvegoldal vagy betét beszerelése Antaro fiókba - videó

A Tandembox Antaro fiókok nagyszerű újítása, az oldalmagasítónak alkalmazható különböző üveg, fém vagy egyedi betétek. A kész fiókba egyszerűen bepattinthatók a betétbefogó szettel. Fontos, hogy az oldal beszerelése előtt a fiók dőlésszöge legyen beállítva!
Betétnek bármilyen 8 mm-es anyag alkalmazható.


Előlap magassági állításaTandembox Antaro fiók előlap magassági állítása - videó

A Tandembox Antaro fiók előlap magasság precízen, egy csavarhúzó vagy segítségével beállítható. Így kiküszöbölhető a mérési pontatlanságból eredő rossz fugakép. Az állítási nyílást és a beállító csavart takarósapka rejti el.
Nézze meg a jobboldali útmutató videót!


Előlap oldalirányú állításaTandembox Antaro fiók előlap oldalirányú állítása - videó

A Tandembox Antaro fiók előlapja oldalirányban is állítható. Fontos, hogy a fiókkáva mindkét oldalán azonos mértékben legyen állítva! Gyorsan és egyszerűen beállítható az optimális fugakép. Az állítási nyílást és a beállító csavart takarósapka rejti el.
Nézze meg a jobboldali útmutató videót!


Előlap dőlésszög állításaTandembox Antaro fiók dőlésszög állítása - videó

Magasított (C vagy D magas) Tandembox Antaro fiókoknál a magasító korláttal lehet beállítani az előlap dőlésszögét. A korláton levő narancssárga rudat kell eltekerni az állításhoz. Ezt a rudat eltakarja a szögletes, elcsúsztatható burkolat.

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017