Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

Standard fióksín rendszerekMinőségi Blum bútorvasalatok

Jól bevált, évtizedek ótaBlum Standard fióksín

A Standard a Blum évtizedek óta jól bevált, egyszerű és olcsó fióksín-rendszere. Gyönyörűen gördül a fiók, garantáltan hosszú időn keresztül...


Egyszerű, de stabil működésBlum Standard fiók

A Standard fiókcsúszók egyszerű, görgős rendszerrel készülnek, ám a precíz gyártásnak köszönhetően halkan, szépen gurulva működnek (az egyik legjobb minőség ebben a kategóriában). BLUMATIC önzáró technika (a sín kialakítása), csúszórendszerbe épített fiókmegakasztás, magas oldalstabilitás.


Teljes és részleges kihúzásBlum teljes és részleges kihúzású Standard fiók

A Standard sínek elérhetők teljes és részleges kihúzású változatban is. A teljes kihúzású fiókok maximális terhelhetősége 30 kg, míg a részleges fiókoké 25 kg. Természetesen valamivel drágább a teljes kihúzású változat, de a fiók teljes tartalmára rálátunk, ha a fiókot kihúzzuk.


Blum Standard fiókok felülről - teljes és részleges kihúzásÍgy könnyebb a fiókban elhelyezett dolgok elérése (pl.edények).

A fióksínek 250 - 800 mm-es hosszban kaphatók. Műanyaggal felületkezelt, (krémfehér és barna szín) acélból készült termékek.

Standard fiók prospektus

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017