Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

Metabox fémoldalas fiókokMinőségi Blum bútorvasalatok

Blum Metabox fémoldalas fiókok

Egyszerű, mégis jól működik

A Metabox szimplafalú fémoldalas fiókok egyszerű görgős megoldással működnek.
Mégis nagyságrenddel szebben működnek, mint sok más társuk ebben a  kategóriában. 
Tovább a termékekhez


Alacsony árfekvés, jó minőségBlum Metabox fiók oldalmagasítással

Jelentősen olcsóbbak a Metabox fémoldalas fiókok, mint a duplafalú kávás rendszerek,  pl. a Tandembox. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy csak szimplafalú, másrészt egyszerűbb a görgős megoldása. (Max. 25 kg a teherbírása) 
Nem tartalmaz beépített BLUMOTION csillapítót, de opcióként felszerelhető rá! Alacsony árfekvése ellenére a Blum garantálja a finom, halk gördülést és a hosszú élettartamot. Ajánljuk azoknak, akik szeretnék kis költséggel megoldani fém kávás fiókjukat, és szeretik a minőséget...


Sokrétű variálhatóságblum-metabox-fiok-boxside-oldalmagasito-elemmel

A Metabox fiókok rendkívül sok területen alkalmazhatók. Kapható részleges és teljes kihúzású változat (ez valamivel drágább), fehér és szürke színben, többféle megasságú kávával, mely tovább magasítható BOXSIDE oldalelemmel. Akár konyhában, irodában, nappaliban, fürdőszobában vagy hálóban - mindenhol megállja a helyét!


Magasító korláttalblum-metabox-fiok-oldalmagasito-korlattal

Magas Metabox fiók esetén használható oldalmagasító korlát. (Erre lehet ráppattintani a BOXSIDE oldalelemet) Ez megakadályozza a magas üvegek kiborulását a fiókból. Az előlapra és a hátlapra lehet rögzíteni.
Erre pattintható a belső osztó is.


Fiók káva méretekBlum Metabox fiók káva méretek

A Metabox fiókok 4 fajta magasságú kávával szerelhetők: N (54 mm), M (86 mm), K (118 mm) és H (150 mm). Ezt tovább lehet magasítani oldalmagasító korláttal vagy BOXSIDE oldalelemmel.
A fiók névleges hossza 270 - 550 mm lehet.
Ebben a méretben nincs benne az előlap vastagsága.


BLUMOTION csillapítássalBlum Metabox fiók BLUMOTION csillapítással

A részleges kihúzású Metabox fiókokra felszerelhető BLUMOTION csilapító mechanika - így a fiók lágyan és halkan záródik. Egészen 900 mm-es korpuszszélességig elegendő 1 egység használata. (max. 25 kg-os összterheléshez tervezve)   Prospektus   Szerelési segédlet


SzerelésBlum Metabox fiók szerelése - egyszerűen felpattintható az előlap

A Metabox fiókok előlapját fel kell pattintani majd csavarral rögzíthető. Az előlaprögzítőn 3 dimenzióban lehet állítani a fiókfrontot a szép fugaképhez. Függőleges és oldalirányban excenteresen állítható, hosszirányban pedig egy hosszlyukon lehet állítani miután fellazítottuk. 

Blum Metabox fiókokhoz szerelési segédlet letötéseSzerelési segédlet letöltése


 

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017