Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

Minőségi Blum bútorvasalatokKivetőpántok


Tovább a pántokhoz: Blum bútorpántok


Blum CLIP pántok rögzítése - videó

CLIP kivetőpántok

A Blum CLIP kivetőpántok előnye a profi rögzítéstechnikája és precíz beállíthatósága. A CLIP-szerkezet lényege, hogy a pánt az előre felszerelt szerelőtalpra egyszerűen felpattintható. Lepattintásnál minden beállítás megmarad!


Széles választékBlum CLIP top szögbenálló kivetőpánt

Óriási választék van CLIP top pántokból: -50°-tól +170°-ig, ráütődő, ikerráütődő (félig ráütődő) és közézáródó változatban, rugóval vagy rugó nélkül kaphatóak. Szerelőtalpak többféle magasságban, eurocsavaros vagy csavar nélküli, egyenes vagy keresztalakú, excenteres vagy hosszlyukas változatban kaphatóak. A pánt döntéséhez speciális ékek tehetők a szerelőtalp alá.


CLIP top BLUMOTION pántokBlum CLIP top BLUMOTION kivetőpántok - integrált csillapítással

A CLIP top BLUMOTION pántok újdonsága a pátfejbe épített csukásfékező mechanika. Elegáns design, profi működés, hosszú élettartam.
Az innovatív technológia lágy és halk záródást biztosít kis ajtóknál is.
Költségcsökkentés céljából használható együtt beépített fékes és fék nélküli pánt is. A fék nélküli pántnak fontos, hogy azonos forgáspontja legyen a fékes pánttal.


Blum CLIP top BLUMOTION kivetőpántok módosított forgásszöggelAz új 110°-os kivetőpánttal egészen vastag, akár 24 mm-es front is használható.
Az új forgáspont miatt az ajtó nyitott állapotban nem ütközhet neki a korpusz első élének. Emellett lehetövé teszi az oldalsó minimális fugák csökkentését.
Az új technika ellenére a pántedény mérete a többi, hagyományos CLIP top pánthoz képest nem változott. A hagyományos CLIP szerelőtalpakkal használható.
CLIP top BLUMOTION prospektus


Pánt kiegészítők


Rápattintható BLUMOTIONBlum CLIP top kivetőpánt rápattintható BLUMOTION-nel

BLUMOTION ajtófékező pattintható a CLIP pántokra, mely garantálja az ajtók lágy és halk záródását. Egyszerűen rápattintható a pántkarra. Közepes méretű ajtóknál elegendő csak az egyik pántra pattintani, a másik pántra takarósapkát ajánlunk. (Használható helyette az adapterrel rögzíthető vagy a korpuszba befúrható BLUMOTION is)   BLUMOTION prospektus


TIP-ON nyitásrásegítőBlum TIP-ON mechanikus nyitásrásegítő bútorajtókhoz

Fogantyú nélküli bútorajtóknál a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítővel elegendő egy könnyed megnyomás és a bútorajtók kellemes nyitásszögben nyílnak úgy, hogy az ajtót a továbbnyitáshoz kényelmesen el lehessen érni.Ez több helyen is elhelyezhető: befúrható a korpuszba, vagy adapterrel (keresztalakú és egyenes) rögzíthető.  TIP-ON prospektus


Blum pánt takarósapkaBlum pánt takarósapka

A Blum kivetőpántokra (CLIP és Modul is) felpattinthatók különböző takarósapkák. A takarósapka eltakarja a csavarhelyeket és egy szép kinézetet biztosít a pántnak. Többféle megjelenésű és kialakítású takarósapka közül lehet választani a különböző pánttípusokhoz (ráütődő, ikerráütődő vagy közézáródó).


MODUL kivetőpántok


Blum Modul kivetőpántok

A Blum Modul kivetőpántok alacsony árkategóriában, klasszikus megjelenéssel magas minőségben állnak az Ön rendelkezésére. A rátolható és csavarozható rögzítési rendszer évek óta jól bevált, megbízható technológia.
Kifogástalan működéssel, ám a hagyományos rögzítéstechnikával működik - egy bútoréleten keresztül.


Egyszerű szerelésBlum Modul kivetőpánt szerelése

A Modul kivetőpántok szerelése egyszerű és értelemszerű. A pántot a szerelőtalpra kell tolni és egy csavarral rögzíteni. A beállítás hosszlyukon történik. Beépített kiakadás-védelem van a mélységállításba integrálva, így a rögzítőcsavarok meglazítása esetén az ajtó nem tud leesni. A pántedény úgy van kialakítva, hogy a pereme eltakarja az esetlegesen kiszakadozó furatokat.

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017