Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

AVENTOS HS felnyíló vasalatMinőségi Blum vasalatok

Blum AVENTOS HS billenő felnyíló bemutató videó

Az AVENTOS HS billenő felnyíló vasalattal az egyrészes előlap a korpusz fölé billen. Ideális nagyfelületű előlapokhoz. Könnyen nyitható, minden nyitási pozícióban megállítható. A felnyíló ajtó a beépített BLUMOTION mechanikának köszönhetően lágyan és halkan záródik - így nem lehet becsapni. Párkányléces felsőszekrényekhez alkalmazható.


Tovább a vasalatokhoz: AVENTOS HS felnyíló vasalatok


Könnyű felnyitniBlum AVENTOS HS billenő felnyíló - nagy előlapokhoz is!

Az AVENTOS HS vasalat úgy lett tervezve, hogy egészen nagyméretű - pl. 800x1500 mm-es előlapot is könnyedén lehessen nyitni.
A beépített BLUMOTION csukáscsillapító mechanika a kis és a nagy előlapokat is lágyan és halkan zárja...
A különböző méretű és súlyú előlapokhoz 6 féle erőhordozó közül lehet választani.


Hosszú élettartamBlum AVENTOS HS billenő felnyíló - hosszú élettartam!

Az erőhordozó fő alkatrésze a masszív rugós egység, mely garantálja a hosszú élettartamot. Az AVENTOS HS olyan mozgási komfortot kínál, ami lelkesít az ajtó használata közben: élménnyé válik a Blum vasalatokkal a konyhai munka! Fokozatmentesen, bárhol a kívánt pozícióban megállítható - így nem szükséges teljesen felnyitni, ha csak az alsó polcról kell valami. 


Széles és keskeny alukerettelBlum AVENTOS HS billenő felnyíló alukeretes ajtóval

Mint a többi AVENTOS felnyíló, a HS-t is lehet széles és keskeny alukeretes ajtóval is szerelni. A felfogatásban különbözik a kétfajta alukeret, mivel a keskenyen nem fér el az előlaprögzítő, csak a profil oldalán. A keskeny alukerethez külön vasalat szettet kínálunk. Az üveges ajtóknál előny, hogy a BLUMOTION csillapító gondoskodik arról, hogy ne lehessen becsapni az ajtót.


Stílus és designBlum AVENTOS HS - stílus és design magasfokon

AZ AVENTOS HS modernséget kölcsönöz a konyhába vagy nappaliba. A stílusosan felfele billenő ajtók elegánssá teszik a felsőszekrényt. A design-ra is ügyeltek a Blum-nál: több értékes design-díjat is elnyert már. A takarósapka 3 szín közül választható: volágosszürke, selyemfehér vagy nikkelezett. Ezzel mégjobban beilleszkedik a bútor harmóniájába.

Széles előlapoknál is stabilBlum AVENTOS HS billenő felnyíló - széles előlappal is stabil

A felnyíló ajtó a HS vasalattal széles előlapok esetén is stabil. Használatával nem szükséges kivetőpánt. A szinkronizáló rúd biztosítja az előlap profi mozgását. Pontosan beállítható az előlap fugaképe - minden irányban, gyakorlatilag 3 dimenzióban. Az erőhordozó emelési ereje fokozatmentesen állítható.

A HS vasalat 350 - 800 mm korpuszmagasságig és 1800 mm korpuszszélességig használható.


Szerelés

Blum AVENTOS HS szerelési videóAz AVENTOS HS tartalmaz az erőhordozó mellett szerelési és méretezési rajzot, mely alapján egyszerűen felszerelhető. Ebben segít a jobbra található szerelési videó is.
Az erőhordozó felszerelése után az előlaprögzítőt kell az előlapra csavarozni és egyszerűen, clip technikával felpattintható a helyére. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
AVENTOS HS szerelési rajz letöltéseszerelési rajz - letöltés


Beállítás

Blum AVENTOS HS beállítás - videó

Az AVENTOS HS emelési ereje fokozatmentesen állítható (az előlap súlyának megfelelően), csavarhúzó vagy csavarbehajtó gép segítségével (PZ 2 bit). Úgy kell beállítani, hogy az előlap megállítható legyen a teljes felnyitás nélkül is.
Az előlap 3 dimenzióban állítható (szélesség, magasság, mélység) a korpuszhoz képest, az emelőkaron található 3 csavarral.


Előlap leszereléseBlum AVENTOS HS leszerelés - videó

Az előlap leszereléséhez felnyitott állapotban az emelőkaron található kis kioldó fület (közvetlenül a szerelőtalpnál) kell megnyomni. Előlap nélkül az emelőkart nem szabad lenti pozícióban hagyni, biztonsági okok miatt.


 

 

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017