Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

AVENTOS HL felnyíló lift vasalatMinőségi Blum vasalatok

Blum AVENTOS HL felnyíló lift vasalat - bemutató videó

Az AVENTOS HL felnyíló lift vasalat egyrészes előlapokhoz használható. Könnyen nyitható, és minden kívánt nyitási pozícióban megállítható. A felnyíló ajtó a beépített BLUMOTION mechanikának köszönhetően lágyan és halkan záródik - így nem lehet becsapni. Párkányléces felsőszekrényekhez is alkalmazható.


Tovább a vasalatokhoz: AVENTOS HL felnyíló vasalatok


Stílusos mozgás
Blum AVENTOS HL felnyíló lift vasalat alukeretes ajtóval - videó

Az AVENTOS HL felnyíló lift vasalat a korpusz síkjával párhuzamosan mozog. Ez modern megjelenést kölcsönöz bútorainak.
Emellett nagyon jól hozzáférhető, mivel nem takar oldalról az ajtó. Ez viszont azzal jár, hogy a HL-es felnyíló ajtó felett az előlap magasságának megfelelő szabad tér szükséges. Nézze meg a felnyíló lift vasalat elegáns működését a jobbra található videóban!


Széles előlapnál is stabilBlum AVENTOS HL felnyíló lift vasalat - széles előlapnál is stabil

A Blum úgy tervezte meg az AVENTOS HL vasalatot, hogy az széles előlap esetén is stabilan működjön. Ha függőleges osztó van a korpuszban az előlap alatt, a szinkronizáló rúdnak egy lyukon keresztül folytatódnia kell.
A HL felnyíló ajtók nagy súlyú előlapokkal is könnyen nyithatók - akár 16,5 kg-os előlap is használható!


Korpusz elé nyíló ajtóBlum AVENTOS HL felnyíló lift vasalat - ajtó a korpusz előtt

Az AVENTOS HL felnyíló lift vasalat nem csak felsőszekrényeknél használható, a korpusz elé is felnyiható. Ez főleg olyankor hasznos, ha pl. egyes konyhai gépeket, mint a mikrohullámú sütő csak ritkán használunk és jó volna elrejteni az összképből. Ha viszont használjuk, teljes hozzáférésünk van.


Szép megjelenésAVENTOS HL felnyíló lift vasalat fehér takarósapkával

Az AVENTOS HL számos design-díjat nyert el. Illeszkedik a koprusz anyagéhoz: tetszés szerint világosszürke, selyemfehér vagy nikkelezett takarósapka pattintható rá.
Felnyitott állapotban is látható a teljes előlap, mivel függőleges helyzetben áll - ez teszi különlegessé a HL felnyíló ajtókat: liftszerűen nyílik...


Profi mechanikaBlum AVENTOS HL felnyíló lift vasalat közelről

Az AVENTOS HL erőhordozó fő alkatrésze a masszív rugós egység. Ennek eredménye a garantáltan hosszú élettartam.
A beépített  BLUMOTION csillapító a nehéz és a könnyű bútorajtókat is egyaránt lágyan és halkan csillapítja. Sok éven át örömet szerez a jól működő felnyíló ajtó...


A HL vasalat 300 - 580 mm korpuszmagasságig és 1800 mm korpuszszélességig használható.


Szerelés

Blum AVENTOS HL szerelési videóAz AVENTOS HL tartalmaz az erőhordozó mellett szerelési és méretezési rajzot, mely alapján egyszerűen felszerelhető. Ebben segít a jobbra található szerelési videó is.
Az erőhordozó felszerelése után az előlaprögzítőt kell az előlapra csavarozni és egyszerűen, clip technikával felpattintható a helyére. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
AVENTOS HL szerelési rajz letöltéseszerelési rajz - letöltés


Beállítás

Blum AVENTOS HL beállítás - videó

Az AVENTOS HL emelési ereje fokozatmentesen állítható (az előlap súlyának megfelelően), csavarhúzó vagy csavarbehajtó gép segítségével (PZ 2 bit). Úgy kell beállítani, hogy az előlap megállítható legyen a teljes felnyitás nélkül is.
Az előlap 3 dimenzióban állítható (szélesség, magasság, mélység) a korpuszhoz képest, az emelőkaron található 3 csavarral.


Előlap leszereléseBlum AVENTOS HL leszerelés - videó

Az előlap leszereléséhez felnyitott állapotban az emelőkaron található kis kioldó fület (közvetlenül a szerelőtalpnál) kell megnyomni. Előlap nélkül az emelőkart nem szabad lenti pozícióban hagyni, biztonsági okok miatt.


 

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017