Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

AVENTOS HK-XS felnyíló vasalatMinőségi Blum vasalatok

Blum AVENTOS HK-XS kis felnyíló vasalat rendszer

Az AVENTOS HK-XS kis felnyíló vasalat rendszert a gázteleszkópok leváltására tervezte a Blum. Sok szempontból felülmúlja a gázteleszkópos megoldást: hosszú élettartamú, magas minőségű, precízen beállítható az erőssége, minden ponton megállítható, szép megjelenésű - miközben az ára is igen kedvező! A csekély beépítési mélységnek köszönhetően rendkívül sokrétűen felhasználható.


Tovább a vasalatokhoz: AVENTOS HK-XS felnyíló vasalatok


Szép megjelenésAVENTOS HK-XS kis felnyíló ajtó

Az AVENTOS HK-XS felnyíló vasalatok nikkelezett felülettel, szép megjelenéssel keltenek kellemes benyomást. Egy vagy mindkét oldalon alkamazható.
Drágább, de egyszerűbben szerelhető és még profibban működő alternatívája 
az AVENTOS HK-S rendszer. (a HK-S felnyíló ajtókhoz nem kell pánt)


Fékezett záródásFékezett záródás - AVENTOS HK-XS

Az AVENTOS HK-XS vasalat halk záródását a CLIP TOP BLUMOTION pántok biztosítják. Ezeknél a pántoknál a BLUMOTION csillapítás a pántfejbe van integrálva, emellett excenteresen állítható a mélység is.
Akár lendülettel is becsukható a felnyíló ajtó - az optimálisan beállított erősség mellett a záródás lágy és halk...


Bárhol megállíthatóA HK-XS felnyíló ajtók tetszőleges pozícióban megállíthatók

A speciális belső mechanika biztosítja, hogy a jól beállított vasalatnál az ajtó minden kívánt helyzetben megállítható - viszont ha kell, egy könnyed mozdulattal becsukható. Ez nagy előny az alacsony személyeknek, mivel könnyedén elérik az ajtót a lecsukáshoz magas szekrényeknél is. A maximális nyitásszög 105°, de ez csökkenthető a 86°-os nyitásszöghatárolóval.


Kis beépítési mélységAVENTOS HK-XS - kis beépítési mélységre van szükség

A csekély (125 mm) beépítési mélységnek köszönhetően a HK-XS vasalat rendkívül sokrétűen felhasználható - pl. fürdőszobai tükrösszekrénynél vagy a konyhai páraelszívó felett is.
Ha látható szekrényfüggesztő van használva, a beépítési mélység 200 mm-re változik. 
A magassági helyigény 200 mm.


Széles előlapokkalAVENTOS HK-XS széles felnyíló ajtóval

Az AVENTOS HK-XS felnyíló vasalat széles előlapok esetén mindkét oldalt felszerelhető, így duplázódik a teljesítményfaktor.
Ebben az esetben 3 vagy több pántot kell használni!
A minőségi mechanikának köszönhetően a megfelelően beállított erősségű vasalatokkal a nagy súlyú előlapok is könnyedén mozgathatók.

Az AVENTOS HK-XS felnyíló vasalat 240 - 600 mm korpuszmagasságig használható, a korpuszszélesség a teljesítményfaktortól függ.

Beállítás, szerelés

CLIP-technikás rögzítésEgyszerű és gyors szerelés a CLIP technikával

Az erőhordozó szerelése szinte szerszám nélkül, egyszerűen és gyorsan elvégezhető a CLIP technológiával. A korpuszrögzítőre csak rá kell tolni az erőhordozót, majd a frontrögzítőhöz bepattan az emelőkar. Egy kis kart meghúzva az erőhordozó lepattintható. A CLIP pántokat is egyszerűen fel lehet pattintani az egyenes szerelőtalpakra.


Fokozatmentes beállításFokozatmentesen beállítható az emelési erősség

A HK-XS vasalat nyitási erőssége fokozatmentesen beállítható az elől lévő állítócsavarral. Az optimálisan beállított erősségű vasalatnál a front minden kívánt pozícióban megállítható. Az előlap kiegyensúlyozásában egy skála van segítségül, mely jelzi az aktuálisan beállított erősséget. A front 3-dimenzióban állítható. Nézze meg a jobboldali videón!


A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017