Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

AVENTOS HK-S kis felnyíló vasalatMinőségi Blum bútorvasalatok

AVENTOS HK-S felnyíló vasalat bemutató videóAz AVENTOS HK-S kis felnyíló ajtókhoz lett tervezve. Finoman mozgatható vele a kisméretű, egyrészes előlap, és minden ponton megállítható. Nagyobb előlapokhoz való alternatívája az AVENTOS HK, működésük szinte teljesen ugyanolyan. A beépített BLUMOTION fékező mechanika gondoskodik az ajtó lágy és halk záródásáról (nem lehet becsapni).


Tovább a vasalatokhoz: AVENTOS HK-S felnyíló vasalatok


Minőség alacsony áronBlum AVENTOS HK-S kis felnyíló vasalat

Az AVENTOS HK-S profi megoldást biztosít a kisméretű ajtók nyitására: Ajánljuk gázteleszkópos felnyíló ajtók helyett - kicsit drágább, sokkal jobb! A gázteleszkóppal szemben előnye, hogy az erőssége precízen beállítható, minden ponton megállítható, nincs szükség pántokra, és csillapított az ajtó záródása. (Alternatíva az AVENTOS HK-XS rendszer)


Szép design, hosszú élettartamBlum AVENTOS HK-S - szép design

A HK-S gondos tervezés eredménye. Ennek köszönhető a harmonikus design és a hosszú élettartam. A Blum kifejezetten kis ajtókhoz fejlesztette ki, széles ajtóknál is stabilan működik. Párkányléces felsőszekrényekhez is alkalmazható. Az takarósapka 3 színben választható: világosszürke, selyemfehér, nikkel. A felnyíló karjára is pattintható fém takarósapka.


Precíz beállításBlum AVENTOS HK-S felnyíló - precízen beállítható

Az emelési erő finoman állítható az előlap súlyának megfelelően. A front pozíciója a korpuszhoz képest 3 dimenzióban állítható (magasság, szélesség, mélység), így szép fugaképet lehet elérni. Az AVENTOS HK-S vasalatok 107°-os szögig nyílnak fel, ez csökkenthető alacsony mennyezet esetén 100 vagy 75°-os nyitásszöghatárolóval. Fontos olyan magasságban elhelyezni a felnyíló ajtót, hogy felnyitva is könnyen elérhető legyen.

A HK-S vasalat max. 400 mm korpuszmagasságig és 5 kg súlyú előlapig használható, ennél nagyobb előlapoknál ajánljuk az AVENTOS HK felnyíló vasalatot (működésük szinte ugyanaz).


BeállításAVENTOS HK-S beállítási videó

Az AVENTOS HK-S emelési ereje fokozatmentesen állítható (az előlap súlyának megfelelően), csavarhúzó vagy csavarbehajtó gép segítségével (PZ 2 bit). Úgy kell beállítani, hogy az előlap megállítható legyen a teljes felnyitás nélkül is. Az előlap 3 dimenzióban állítható (szélesség, magasság, mélység) a korpuszhoz képest, az emelőkaron található 3 csavarral.


Előlap leszereléseAVENTOS HK-S - előlap leszerelése

Az előlap leszereléséhez felnyitott állapotban az emelőkaron található kis kioldó fület (közvetlenül a szerelőtalpnál) kell megnyomni.
Előlap nélkül az emelőkart nem szabad lenti pozícióban hagyni, biztonsági okok miatt. (csak a biztonsági záróegységgel szabad zárt állapotban hagyni)


 

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017