Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

AVENTOS HK felnyíló vasalatMinőségi Blum vasalatok

Blum AVENTOS HK felnyíló bemutató videó

Az AVENTOS HK felnyíló vasalat egyrészes előlapokhoz használható. Egy könnyed mozdulattal felnyitható, és a fokozatmentes megállásnak köszönhetően az előlap a kívánt pozícióban megáll. A vasalatba épített BLUMOTION a nehéz és a könnyű bútorajtókat is egyaránt lágyan és halkan zárja - nem lehet becsapni! Párkányléccel ellátott felsőszekrényekhez is alkalmazható.


Tovább a vasalatokhoz: AVENTOS HK felnyíló vasalatok


Szép designSzép design: Blum AVENTOS HK felnyíló vasalat

Az AVENTOS HK vasalat tervezésekor gondosan ügyeltek a szép kinézetre. Számos designdíjat elnyert, kategóriájában az egyik legjobb! A több színben (világosszürke, selyemfehér, nikkel) rendelhető takarósapkák a korpuszbelsőnek modern megjelenést kölcsönöznek. Az emelőkarra is pattintható takarósapka, mely eltakarja a beállító csavarokat.


Jó hozzáférésBlum AVENTOS HK felnyíló

Az bútorajtó felnyitásával Ön könnyen hozzáfér a szekrényben tárolt kellékekhez. Gyorsan és egyszerűen eléri a keresett eszközt - ez különösen fontos főzés közben - ebben segít az AVENTOS HK felnyíló vasalat.
Azonban fontos a tervezésnél, hogy az ajtó egyszerűen elérhető legyen kinyitott állapotban, hogy le lehessen csukni.


Jó helykihasználásBlum AVENTOS HK felnyíló - helytakarékos megoldás

Kis konyháknál fontos szempont lehet, hogy ha AVENTOS HK felnyílót használunk, nincs útban a kinyitott ajtó - a felnyíló ajtó helytakarékos. Könnyíti a közlekedést a konyhában, nem akadályoz a szabad mozgásban...
Alacsony mennyezet esetén lehetőség van az eredeti 107°-os nyitásszöget 100 vagy 75°-osra csökkenteni nyitásszöghatárolóval.


Alukeretes ajtóvalBlum AVENTOS HK alukeretes ajtóval

Az alukeretes ajtó rögzítése AVENTOS HK-hoz széles profil esetén a normál előlaprögzítővel, keskeny profil esetén pedig speciális előlaprögzítővel történik. Ha az AVENTOS HK-t használjuk - mivel nem kell pánt - a bonyolult pánthelymarás sem szükséges az alukeretbe. Sokkal elegánsabb és komolyabb megoldás ez a gázteleszkópos nyitásnál...

Profi mechanikaBlum AVENTOS HK - A széles előlapoknál is stabil

A felnyíló ajtó a HK vasalattal széles előlapok esetén is stabil. Használatával nem szükséges kivetőpánt. A profi mechanika garantálja a hosszú élettartamot. Egyszerűen felszerelhető a mellékelt szerelési útmutatóval. Pontosan beállítható az előlap fugaképe - minden irányban, gyakorlatilag 3 dimenzióban. Az erőhordozó emelési ereje fokozatmentesen állítható.

A HK vasalat 205 - 600 mm korpuszmagasságig és 1800 mm korpuszszélességig használható.

Kisméretű ajtóhoz (max. 400 mm korpuszmagasság és 5 kg súlyú előlapig) javasoljuk az AVENTOS HK-S felnyíló vasalatot, kedvezőbb árfekvése miatt.


Szerelés

Blum AVENTOS HK szerelési videóAz AVENTOS HK tartalmaz az erőhordozó mellett szerelési és méretezési rajzot, mely alapján egyszerűen felszerelhető. Ebben segít a jobbra található szerelési videó is.
Az erőhordozó felszerelése után az előlaprögzítőt kell az előlapra csavarozni és egyszerűen, clip technikával felpattintható a helyére. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
AVENTOS HK szerelési rajz letöltéseszerelési rajz - letöltés


Beállítás

Blum AVENTOS HK felnyíló vasalat beállítása - videó

Az AVENTOS HK emelési ereje fokozatmentesen állítható (az előlap súlyának megfelelően), csavarhúzó vagy csavarbehajtó gép segítségével (PZ 2 bit). Úgy kell beállítani, hogy az előlap megállítható legyen a teljes felnyitás nélkül is.
Az előlap 3 dimenzióban állítható (szélesség, magasság, mélység) a korpuszhoz képest, az emelőkaron található 3 csavarral.


Előlap leszereléseBlum AVENTOS HK - előlap leszerelése

Az előlap leszereléséhez felnyitott állapotban az emelőkaron található kis kioldó fület (közvetlenül a szerelőtalpnál) kell megnyomni. Előlap nélkül az emelőkart nem szabad lenti pozícióban hagyni, biztonsági okok miatt. (csak a biztonsági záróegységgel szabad zárt állapotban hagyni)


 

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017