Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

AVENTOS HF felnyíló vasalatMinőségi Blum vasalatok

Blum AVENTOS HF felnyíló bemutató videó

Az AVENTOS HF harmonika felnyíló vasalat kétrészes előlapokhoz használható. Főleg nagyobb frontfelületek nyitásakor hasznos, ugyanis az előlap nyitás közben középen harmonikaszerűen csukódik össze - így a szekrény teljes tartalma egyszerűen elérhető. Különböző magasságú előlapoknál is használható! Párkányléces szekrényekhez is alkalmazható.


Tovább a vasalatokhoz: AVENTOS HF felnyíló vasalatok


Lágyan, halkan záródikBlum AVENTOS HF technológia - bemutató videó

Az AVENTOS HF vasalat a beépített BLUMOTION csukáscsillapító mechanikának köszönhetően lágyan és halkan záródik, így nem lehet becsapni. A felnyíló ajtó egy könnyed mozdulattal nyitható és minden kívánt pozícióban megállítható. Győződjön meg róla a jobbra található videóban!


Nagyszerű design...Blum AVENTOS HF harmonika felnyíló - nagyszerű design

Az AVENTOS HF felnyíló ajtók modern design-t kölcsönöznek konyhájának. Nemhiába kapott ez a rendszer több design-kitüntetést is! Illeszkedik konyhájához: világosszürke, selyemfehér vagy nikkel színű takarósapkákkal rendelhető a vasalat. Emelett a precíz mechanikának köszönhetően a széles előlapoknál is stabilan működik.


Profi mechanikaBlum AVENTOS HF harmonika felnyíló vasalat

A Blum gondos tervezésének köszönhetően a HF felnyíló vasalat is rendkívül hosszú élettartamú. A speciális belső mechanika biztosítja, hogy a jól beállított vasalatnál az ajtó minden kívánt helyzetben megállítható - viszont ha kell, egy könnyed mozdulattal becsukható. A két előlap között ujjbecsípődés ellen védő speciális CLIP top köztes kivetőpánt van.


Alukeretes ajtóvalBlum AVENTOS HF harmonika felnyíló alukeretes ajtóval

Az AVENTOS HF alukeretes ajtóval is használható. Hasonlóan a fa vagy bútorlap előlapokhoz, itt is pánthelyfurat kell az alukeretbe.
Keskeny alukeret esetén is alkalmazható, de speciális előlaprögzítővel. Ha az alukeret nálunk készül, a pánthelymarást is megoldjuk.

További információk az alukeretekről...


Könnyű kezelniBlum AVENTOS HF - könnyű kezelni

Szinte gyerekjáték kezelni: nehéz ajtók esetén is könnyedén nyitható és zárható az AVENTOS HF harmonika felnyíló! Minden kívánt helyzetben megállítható, így nem szükséges teljesen felnyitni. Az ajtó lágyan és halkan záródik....
Élvezze a konyhai munkát!

Az AVENTOS HF vasalat használatakor szabadon választható a fogantyú pozíciója.

A HF vasalat 480 - 1040 mm korpuszmagasságig és 1800 mm korpuszszélességig használható.


Beállítás

Blum AVENTOS HF beállítása - videó

Az AVENTOS HF emelési ereje fokozatmentesen állítható (az előlap súlyának megfelelően), csavarhúzó vagy csavarbehajtó gép segítségével (PZ 2 bit). Úgy kell beállítani, hogy az előlap megállítható legyen a teljes felnyitás nélkül is.
Az előlap 3 dimenzióban állítható (szélesség, magasság, mélység) a korpuszhoz képest, az emelőkaron található 3 csavarral.


Előlap leszereléseBlum AVENTOS HF leszerelési videó

Az alsó előlapot a pántjánál le lehet pattintani a felső előlapról (a szerelőtalpról). Ezután a felső előlapon az erőkart és a pántot is le lehet pattintani a szerelőtalpról. Mivel CLIP-es technológia, a beállítások megmaradnak, visszaszerelésnél nem kell újra beállítani.


 

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017