Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

Alukeretes bútorajtó, aluajtó

Az alukeretes bútor ajtók, frontok egy új, modern alu-design részei. Az elegáns aluajtók konyhája, irodája díszei lehetnek...
A szép megjelenésű profilok igényes és színvonalas arculatot nyújtanak. Az Ön elképzelése szerint egyedi méretben, egyedi betéttel - alacsony áron, rövid határidővel elkészítjük!

Alukeretes bútorajtó front

Alukeret készítésKeskeny alukeretes ajtókhoz Blum pillangópánt

Egyedi méretben, rövid határidővel vállalunk alukeretes ajtó gyártást. A profiltípus és a betétanyag szabadon választható. Alukeretes ajtóinkat magas minőségű, Blum pántokkal szereljük, természetesen kérhető pántok nélkül is, csak pánthelymarással. Néhány keskeny profilszélességű típushoz (Z1, Z8 és Z10) speciális pillangópántok valók, ehhez is tudunk pánthelymarást és pántot nyújtani. A pántokra BLUMOTION csillapítást is lehet tenni.

Alukeret profil típusok

Z1 alukeretes ajtó profilZ1 alukeretes ajtó profil (keskeny)

magasság: 20,6 mm  szélesség: 19 mm
Egyszerű, négyszögletes forma jellemzi a Z1 profilt. Keskeny típusú profil, így a hagyományos kivetőpánt nem jó hozzá, speciális Blum pillangópánttal ajánljuk. (opcióként BLUMOTION-nel csillapítható) Ha nem kéri a pántot, a speciális pánthelymarás akkor is ajánlott.


Z8 alukeretes ajtó profilZ8 alukeretes ajtó profil (keskeny)

magasság: 20,5 mm szélesség: 19 mm
Gömbölyített élű, egyszerű, de szép megjelenésű a Z8 profil. Keskeny típusú profil, így a hagyományos kivetőpánt nem jó hozzá, speciális Blum pillangópánttal ajánljuk.(opcióként BLUMOTION-nel csillapítható) Ha nem kéri a pántot, a speciális pánthelymarás akkor is ajánlott.


Z10 alukeretes ajtó profilZ10 alukeretes ajtó profil (keskeny)

teljes magasság: 20,6 mm  teljes szélesség: 19 mm
A Z10 profil hasonlóan "lépcsős" kialakítású, mint a Z14 profil, de jóval keskenyebb (mint a Z1). Blum pillangópánt való hozzá, (opcióként BLUMOTION-nel csillapítható), ha pántot esetleg nem kér, a speciális pánthelymarás akkor is ajánlott.


Z12 alukeretes ajtó profilZ12 alukeretes ajtó profil (széles)

magasság: 20,6 mm szélesség: 45 mm
Egyszerű, négyszögletes forma, minimál design jellemzi a Z12 profilt. Széles típusú profil, így a hagyományos kivetőpánttal lehet szerelni, minőségi Blum pántokat ajánlunk. (opcióként BLUMOTION-nel csillapítható) Ha pántot nem kér, a pánthelyfúrást ajánljuk.


Z13 alukeretes ajtó profilZ13 alukeretes ajtó profil (széles)

teljes magasság: 20,6 mm teljes szélesség: 45 mm
Hasonló a Z14 profilhoz, ám a felső felület keskenyebb. A hagyományos típusú pánt való hozzá, minőségi Blum pántokat ajánlunk. (opcióként rápattintható BLUMOTION-nel csillapítható - a beépített fékes változat nem fér el)


Z14 alukeretes ajtó profilZ14 alukeretes ajtó profil (széles)

teljes magasság: 20,6 mm  teljes szélesség: 45 mm
Nagy üvegfelület - az üveg alatt a Z14 profil szélesebb, mint a felső felületen. A hagyományos méretű/típusú pánt való hozzá, minőségi Blum pántokat ajánlunk. (opcióként rápattintható BLUMOTION-nel csillapítható - a beépített fékes változat nem fér el)


Gyártás

  • Általában 7-14 munkanap alatt készül el a rendeléstől számítva az alukeret.
  • A profilokat ezüst színben raktárkészleten tartjuk, ha más színben kéri, az aluajtó drágább (feláras), és a gyártási idő hosszabb.
  • Az alukeret profilok anyaga eloxált alumínium. Ez nem korrodál.
  • Az alukeretekbe az üvegbetét köré gumiprofilt teszünk. (ha betét nélkül kéri, az alukeretbe akkor is kerül gumiprofil).
  • Ha az aluajtót felnyíló ajtóként használja, javasoljuk a gázteleszkóp helyett a minőségi Blum AVENTOS felnyíló vasalatokat.
  • Ha házhozszállítással kéri (csomagküldő szolgálattal), a kiszállítás díja további költség.

Az alukeret várható árát és az üvegméretet kiszámíthatja letölthető alukeret-árkalkulátorunkkal!

Alukeret árkalkulátor letöltése

Betétanyag

Az alukeretes ajtók betétanyagát tetszés szerint választhatja ki, legtöbbször ez valamilyen fajta üveg. Többféle típusú üveg (pl. síma, savmart, szatén, screen vagy punto) van benne az alukeret árkalkulátorban, de ezeken kívül is sokféle közül választhat (pl. lakobel üvegek), egyedi igény szerint. Természetesen nem csak üveg lehet a betét, akár perforált falemez, tükör vagy akármilyen 4 mm-es anyag.

Az alukeretes ajtó rendelhető tetszés szerint akár betét nélkül is, ez utólag is betehető, (pl. asztalosoknak) egyszerűen csak a keretösszefogó csavarokat kell eltávolítani, a betétet betenni, keretet összerakni és a csavarokkal rögzíteni. Az üvegméretet (vagy betétméret) az árkalkulátor automatikusan kiírja, miután kiválasztotta a profilt és beírta a külméreteket.

Gyártás, minőség

Gyakorlott, több év tapasztalatával rendelkező szakembereink jó minőségben, precízen és gyorsan készítik el alukeretes ajtófrontját az Ön igénye szerint. Kivetőpántokat is kínálunk az alukeretekbe, kérésre minőségi Blum pántokat szerelünk az ajtóra. Ez lehet ráütődő (ez a hagyományos pánt), ikerráütődő (félig-ráütődő, ha több ajtó van egymás mellett) vagy közézáródó (ebben az esetben az ajtó a korpuszba záródik, a korpusszal egy síkba). Ha ön mégis inkább valamilyen olcsóbb pántot szeretne az ajtajára tenni, csak pánthelymarást is vállalunk. Magas minőségben, precíz megmunkálással marjuk ki a pánthelyeket.

Alukeretes ajtó közelről - magas minőség

A Weboldalon szereplő Blum vasalat és tolóajtó vasalat árak tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.      

Fogyasztó Barát ÁSzF © Sevroland 2011-2017